"Keajaiban" Sutra Vitalforce Aura 7 Spray

Sutra 7 aura spray
===============
ada mineral sgt lembut halus di mana mampu menyerap jauh ke dlm kulit.
Memberi tenaga.

Unsur negative nyahhapus membangkitkan aura positif.

Tertib p'gunaan aura spray:
1.selawat 3 kali
2.sembur pada ubun.
3.spray pula pada muka.

InsyaAllah segala fakta yg telah di ketengahkan oleh dr kairil memang benar belaka.
Kepada wanita lemah/dlm pantang /wanita sibuk bekerja/ org tua dlm 40 ke atas/surirumah rajin consume.
Vitalforce Aura7 adalah spray untuk membantu melegakan dan merangsang tenaga. Pelbagai minyak essential akan membersihkan aura, menambah pengaliran tenaga, dan melindungi dari negative serta mengisi suasana sekeliling dengan tenaga positif tulen yang memberi kesan menganngkat dan memberi inspirasi. Antara minyak yang digunakan adalah:

 Lavender:Memberikan kesan menyuburkan dan menyembuhkan ke atas badan, fikiran, semangat, dan perasaan emosi dari kebolehannya untuk menjadikan tenaga system manusia harmoni dan stabil. Suatu kesempurnaan untuk menyeimbangkan keadaan emosi yang keterlaluan seperti kejutan, kemarahan, kitidaksabaran, dan mudah marah. Juga bagi menghilangkan keadaan negative pemikiran dan mental seperti ketakutan dan kerisauan.

 Juniperberry:
Juniper berry menyahtoksid dengan kesan tertentu mengangkat dan menguatkan semangat ketika tenaga rendah dan lemah, dan memberikan kesan melegakan dan membersihkan ke atas pemikiran dan perasaan.

 
 Lemon:Memberi tenaga dan menyegarkan badan dan pemikiran /minda. Kesan tertentu yang kuat darinya menambahkan kehidupan kepada otak dan meninggikan semangat.

 
 Clary Sage:Minyak yang merangsang, menjana semula dan menggiatkan semula yang sangat bagus untuk membantu perawatan keadaan negatif seperti rasa gemuruh, lemah, ketakutan, dan kemurungan, menyuburkan jiwa, menghilangkan pemikiran dan perasaan negative, membantu melalui cabaran dan kesusahan, akhirnya melahirkan keadaan ketenangan dan kemanan.

 
 Eucalyptus: Minyak Eucalyptus adalah pembantu pernafasan yang kuat, yang mempunyai kesan yang kuat ke atas pernafasan. Ia merangsang pengambilan oksigen oleh tisu sel dan menambah pengedaran. Penambahan pengambilan oksigen dalam paru paru, menggalakkan peranan pembersihan dan pemulihan sel darah merah.

 
 Geranium:Minyak Geranium dapat membantu menguhubung diri dengan diri sendiri dan ritma asli badan.
Ia juga diketahui sebagai sangat berguna dalam mengawal selia keseimbangan fizikal, mental, dan emosi dan mempunyai kesan untuk meningkatkan ketenangan emosi sekaligus membantu melegakan dari rasa kemurungan, gemuruh, dan ketakutan.

 
 Rosemary :Rosemary menggalakan diri supaya bertindak kreatif, membebaskan diri dari kebiasaan negatif terutamanya bagus untuk menghilangkan kekusutan minda dan emosi. Ia meningkatkan kecerahan berfikir dan ruang untuk perkara dan kemungkinan baru. Ia merangsang system saraf utama, menambahbaik keintelektualan , dan otak kiri mengingat nombor dan fakta.

Comments

Kakzakie Purvit said…
Alahai kakak ni dah ketinggalan tau
Bila baca entri ini baru tahu adanya aromatherapy menarik macam ini.
kak... dont feel like that...

hihi. mau cuba satu? :)

Popular posts from this blog

Pantun 4 Kerat Sarat Nasihat

Set Bersalin Sutra Aromaterapi yang mampu milik - Set Kirana (Asas)