Gambar kontroversi polis wanita Israel

bismillah
 
On je internet ada orang dah setting default screen utk website Yahoo .
Maka tak semena-mena kuterpandang berita dan gambar KONTROVERSI ni ...
 
Gambar apa ??
Gambar polis wanita Israel (berbangsa Yahudi semestinya!) , Eden Abergil  dok berposing dgn tahanan Palestin ...
Katanya gambar ni agak kurang ajar . *memang pun ....
Den nak translate satu-satu tak pakar sgt , so u all buleh baca-baca kat HuffingtonPost ni .
 
 
 
pompuan ni dan kengkawannya siap mempersenda-sendakan lagi tawanan depa ni dlm Facebook ! huh !
dia engat dia cantekk sgt ??
 
 
Bukan satu ini je gambarnya , banyak lagi kat SINI .
Klik sendiri utk tengok yer ...
(itu mmg laman web Jewish punyer ... buleh nampak tulisan depa yg pelik2 itu...takut saya nak dok situ lama2..cepat2 cabut!heh...)
 
 
Sebenarnya saya try jugak check kat laman web berita online di Malaysia ni tapi tak nampak2 pun berita pasal ni . Kenapa ya ?
Maybe belum masuk kott ....
 
Biorkan minah ni kena hukum dek kerana gambar kontroversi ni . Rasain!
 
 
 Jom baca Diari Perniagaan karya Nis Azmier ! 

Popular posts from this blog

Set Bersalin Sutra Aromaterapi yang mampu milik - Set Kirana (Asas)

4 FAKTA MENARIK TENTANG SUTRA MULTIPURPOSE SPRAY (MPS)