Posts

Featured post

"Keajaiban" Sutra Vitalforce Aura 7 Spray

Image
Sutra 7 aura spray
=============== ada mineral sgt lembut halus di mana mampu menyerap jauh ke dlm kulit.
Memberi tenaga.
Unsur negative nyahhapus membangkitkan aura positif.
Tertib p'gunaan aura spray: 1.selawat 3 kali
2.sembur pada ubun.
3.spray pula pada muka.
InsyaAllah segala fakta yg telah di ketengahkan oleh dr kairil memang benar belaka. Kepada wanita lemah/dlm pantang /wanita sibuk bekerja/ org tua dlm 40 ke atas/surirumah rajin consume. Vitalforce Aura7 adalah spray untuk membantu melegakan dan merangsang tenaga. Pelbagai minyak essential akan membersihkan aura, menambah pengaliran tenaga, dan melindungi dari negative serta mengisi suasana sekeliling dengan tenaga positif tulen yang memberi kesan menganngkat dan memberi inspirasi. Antara minyak yang digunakan adalah:
 Lavender:Memberikan kesan menyuburkan dan menyembuhkan ke atas badan, fikiran, semangat, dan perasaan emosi dari kebolehannya untuk menjadikan tenaga system manusia harmoni dan stabil. Suatu kesempurnaan untuk…

NoraFurla Perfect Cover - Rahsia MEKAP MUDAH lagi MESRA WUDHU' sudah terbongkar

Image
Sekarang dah macam jadi trend.MEKAP yang MUDAH - ALL IN ONE & Mesra Wudhu' menjadi pilhan ramai wanita. Salah satu brand yang CikNis berkenan ialah mekap Perfect Cover by NoraFurla. ALL in ONE. Tak perlu banyak-banyak barang mekap dah. Itulah bedak, itulah concealer, itulah BB Cream and so on.

40 Tips For Better Life

40 Tips utk Hidup Yg Lebih Baik (versi English ye) ...


1. Take a 10-30 minute walk every day. And while you walk, smile. It is the ultimate anti-depressant.
2. Sit in silence for at least 10 minutes each day. Buy a lock if you have to.
3. Buy a DVD and tape your late night shows and get more sleep.
4. When you wake up in the morning complete the following statement, 'My purpose is to __________ today.'
5. Live with the 3 E's -- Energy, Enthusiasm, and Empathy.
6. Play more games and read more books than you did in 2007.
7. Make time to practice meditation, yoga, tai chi, and prayer. They provide us with daily fuel for our busy lives.
8. Spend time with people over the age of 70 and under the age of 6.
9. Dream more while you are awake.
10. Eat more foods that grow on trees and plants and eat less food that is manufactured in plants.
11. Drink green tea and plenty of water. Eat blueberries, wild Alaskan salmon, broccoli, almonds & walnuts.
12. Try to make at least thre…

Sutra Multipurpose Spray Pandan di Majalah 3, TV3

Image

Nak mencuba produk semulajadi untuk Sabun Mandian Badan? Cubalah Sutra FIG Exfoliating Body Wash

Image
'Body wash' yang dikeluarkan oleh SUTRA adalah satu kombinasi terbaik dengan menggunakan ekstrak buah Tin dan juga Minyak Pati Lemon untuk membersihkan badan di samping memberi rasa kesegaran dan juga melembutkan kulit.
Buah Tin ini mengandungi anti oksidan yang tinggi, Vitamin A, C, B1, B2, B6, memberi rasa kelembutan dan melembapkan kulit setelah seharian terdedah dengan persekitaran luar.
Kandungan “coumarins” pada buah tin dapat membersihkan kulit dan mencegah serta menyembuhkan jerawat.
Menariknya shower gel ini dari yang lain kerana ia mengandungi bijian daripada kulit kacang walnut di tambah pula dengan enzim dari buah Tin yang berfungsi membersihkan kulit anda dengan lebih mendalam serta membantu menanggalkan sel-sel kulit mati dan menghilangkan kekotoran. Hasilnya, anda akan dapati kulit anda lebih lembut dan bermaya.

Vol.250ml MYR38

Blog rebranding

Image
Salam bahagia !
Sekian lama blog ini terabai sudah, maka tiba masanya untuk saya tampil dengan blog rebranding @ penjenamaan semula blog.

Diharap sahabat-sahabat semua dapat memberi sokongan untuk Ummi Hanie meneruskan misi baru ini. Ribuan terima kasih diucapkan dan saya akan cuba sedaya mungkin untuk update blog ini jika ada masa terluang.





Silalah 'LIKE' kalau anda suka,setuju or hepi ! Tq ~ ;)

WHAT IF ... ??

Image
Ever wonder what would happen if we treated our Quran like we treat our cell phone?
What if we carried it around wherever we went?
What if we flipped through it several time a day?
What if we turned back to go get it if we forgot it?
What if we used it to receive messages from the text?
What if we treated it like we couldn't live without it?
What if we gave it to Kids as gifts?
What if we used it when we travelled?
What if we used it in case of emergency? This is something to make you go....hmm...where is my Quran?
Oh, and one more thing.
Unlike our cell phone, we don't have to worry about our Quran being Disconnected because Allah already paid the bill.

Makes you stop and think 'where are my priorities?
And no dropped calls!
Sumber : E-mel

p/s: Ya Allah .... ampunkanlah hamba2Mu ini yg sering 'lagha' ....SALAM NUZUL QURAN (agak lewat ucapkan tapi bacaan Quran mestilah tiap2 hari , kan ? Bukan tunggu Ramadhan je ....)
Jom join Perlaking #teamSapphire !